Informatie.

Pesonalia.

Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Wiegman en ik woon in de gemeente Noordenveld. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring in de zorg. Ik heb gewerkt in verpleeg/verzorgingshuizen, de wijkzorg, als ambulante begeleidster en als pedagogisch begeleidster in de kinderopvang. Verder ben ik al bijna 20 jaar mantelzorger en ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, ben ik begin 2023 als ZZP-er van start gegaan.

Werkwijze.

Hoe ga ik te werk?

Hoe mijn werktijden ingevuld worden ligt aan de behoeften van de cliënt. Samen met u zal ik kijken waar de behoeften liggen en welke tijden u mijn diensten nodig bent. U kunt mij “ inkopen “ via een pgb. Ik word dan betaald vanuit de Wet langdurigezorg (Wlz)of Wet maatschappelijkeondersteuning (Wmo) of Zorgverzekeringswet (Zvw)

Afhankelijk van Uw behoeften zal ik ondersteuning bieden . Dit kan zijn bij de adl , bepaalde verpleegkundige handelingen , tot persoonlijke begeleiding , ontlasten van Uw mantelzorger ,enz. In overleg kan er veel.

Werkervaring.

Welke ervaring heb ik?

Ik heb veel ervaring met psychogeriatrie, allerlei vormen van dementie, Ook heb ik ervaring met:

  • Parkinson
  • Down syndroom
  • ASS
  • ADHD
  • Forensische zorg
  • (jonge)kinderen.

  • Ik heb in de loop van de jaren veel cursussen en bijscholingen gedaan en zal dit in de toekomst ook blijven doen omdat ik het belangrijk vind om scherp te blijven en omdat ik er open voor sta om nieuwe dingen aan te leren. Ik ben door mijn ervaring ruim inzetbaar voor allerlei doelgroepen binnen de zorg en kinderopvang. Mijn doelgroep ligt dan ook in de leeftijd van 0 tot 100 + U mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken of ik iets voor U kan betekenen.